Stowarzyszenie Przyjaciół Zwierząt "AS" - Animals Security

AMOREK

Amorek to młody kocurek, który przeszedł długą drogę szukając swojego domku. Nie wiemy czy został porzucony czy też się zgubił. Pewnego dnia po prostu zjawił się w domu pewnej pani w Międzyświeciu. Mimo ogłaszania w różnych mediach właściciel się nie zgłosił, a kociak ruszył dalej, widać szukał drogi do domu…I tak zawędrował do Pogórza, a pani do której domu zawitał zgłosiła zgubę do naszego stowarzyszenia . Kociak trafił od razu do weterynarza. Był bardzo głodny, miał sporo kleszczy. Pani weterynarz nawodniła i wyleczyła kocurka. Po kilku dniach trafił do domu tymczasowego Stowarzyszenia As i tam też przebywa obecnie.
Wolontariuszki oczarował nie tylko puchatym, pięknym futerkiem ale przede wszystkim swoim charakterem. To cudowny, kochający ludzi kociak. Pragniemy aby po tych wszystkich przygodach, trafił w końcu do wymarzonego, odpowiedzialnego domu !
Amorek ma około roku, jest zdrowy- został odrobaczony, zaszczepiony i wykastrowany. Ładnie korzysta z kuwetki.
Do szczęścia brakuje mu tylko kochających opiekunów.
Dlatego zapraszamy- zadzwoń i poznaj osobiście Amorka, a na pewno Ty również się w nim zakochasz !!!
Kociak czeka w domu tymczasowym Stowarzyszenia As w Ustroniu- 606 911 687, 515 801 605

Wiek1 rok

Kontakt z opiekunem

Alicja Cieślar